nikkemo -
Hjem

0

Update

Hei igjen, da var det en stund siden sist.

 

 

Helt ærlig har dagene her blitt så vane nå at jeg ikke tenker over at det er noe å skrive om. Jeg sover, ligger i senga å leser/ser på tv serier, går på skolen, er ute litt nå og da og repeterer dette i uke etter uke. Haha. Lincoln er en kjempefin by, men om man ikke har lyst til å feste hver dag skjer det ikke sånn kjempemye ellers. Vi har jo håndballtrening en til to dager i uka, så får rørt litt på kroppen.  

 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan det ser ut her hos oss når vi er ferdig med prosjekter å ha final crit. Jeg viste dere jo tegningene jeg tegnet til prosjektet kaos til kosmos forrige gang. I tillegg til tegningene skulle vi ha en plate til som dere ser på bildet under hvor vi valgte oss et atom som skulle plaseres på en plate. Vi har ikke fått noen karakterer ennå da dette skal leveres i en portfølje etter jul, men vi fikk helt greie tilbakemeldinger, tror nok det skal gå bra.  

 

 

 

Her har dere ett annet rosjekt vi hadde som het Escape. Vi skulle designe en plass til oss selv hvor vi kunne rømme avgårde om vi ville være alene og slappe av/sove/høre på musikk, hva enn du vil. Vi fikk en strekning langs vannet som vi kunne plassere bygget vår på. Jeg valgte å lage et bygg i vannkanten som i utgangspunktet skulle basere seg på at man kunne se regn gjennom glassvinduene og og lysene fra byen på andre siden av vannet når det var mørkt. Ettersom det ikke er garanti for regn til enhver tid er det et rør øverst som det drypper vann av. 

Fikk helt greie tilbakemeldinger på dette prosjektet og, men skal prøve å endre litt på den før det skal leveres til portføljen. 

 

Under kommer bilder fra et pågående prosjekt vi har. Det heter Home Sweet home og går ut på at vi skal tegne tekniske tegninger av hjemme vårt. Det vil si plantegninger, elevation plans, atmosfære tegnigner osv. Vi har hatt en crit på den foreløpig, og den skal være ferdig i mars en gang. Jeg har ikke fått dette over på ordentlig papir ennå, så foreløpig har jeg bare bilder av at det henger på veggen. Skal legge ut mer når jeg får det i orden :) 

 

Her kommer et annet prosjekt vi har gående nå. Det heter Mini-Max og er et gruppeprosjekt som går ut på å lage en landsby hvor vi skal designe egne hus til mennesker/karakterer/Kjendiser vi har lyst til å "forføre" som de så fint har kalt det. Det vil egentlig bare si at vi skal designe ett bygg til en annen person. En annen del av prosjektet er at vi har fått forskjellige klimaer vi skal bygge i. Min gruppe har fått tropisk klima. Vi fant ut at vi hadde lyst til å finne en gruppe mennesker som er vandt med å være i et slikt miljø fra før av. Jeg husker ikke navnet på alle som er valgt da det er noen britiske kjendiser, men det er værtfall en karakter fra Avatar, Tarzan og Jane, hvor jeg har Jane. Jeg skal bygge mitt bygg i et tre og prøve og få inn litt britiske ting etter som hun er britisk og hadde med seg masse ting ut i jungelen når hu kom dit. Designet på Mini-Max har vi ikke begynt med ennå da det i første omgang er stedet vi skal bygge på som er viktig. Vi har valgt regnskogen i brasil, og under kan dere se en påbegynt modell som jeg egetnlig syns er veldig fin. Det skal så klart på masse trær og diverse, men dette er det vi rakk å gjøre i dag. 


 

Her ser dere arbeidpsplassen vår. Vi måtte gjøre masse research til området vårt, så alt det ender opp på veggen. jeg skal legge ut bilder til dere fra criten så dere kan se hvordan det blir seendes ut til slutt. 

 

Det var det jeg hadde av prosjekter foreløpig, så her kommer noen random bilder som er blitt tatt i det siste. 

 

Slik ser vaskerommet vår ut.  Det er alltid fullt der på kveldene og helgene, så prøver å få vaska på formiddagen når alle er på skolen. 

Flatmates Torunn og Martine <3

 

Jeg har pyntet litt til jul, det er veldig koselig!

 

Jeg og Martine kjøpte adventskalendre til alle i flaten! Hvem tror dere er min? Haha, ja, nederst til høyre er Anniken Skywalker.. Fikk forresten nytt kallenavn forrige dagen... Heineken!


Jeg føler nesten jeg må forsklare One Direction sekken.. På Halloween bestemte flatmaten min seg for å kle seg ut som gal One Direction fan! Det var egentlig veldig morsomt. På Halloween kjøpte vi inn litt voks og diverse så vi kunne lage sår, og nederst til høyre i neste bilde kan dere se jeg lagde kuttemerker på armen hennes for kvelden. Resten av bildene er også "sår" som jeg lagde ut av voks, sminke og litt fake blod. Var veldig morro! 


 

Her har dere meg på halloween! Gaske skummel, ikke sant? Haha

 

Når vi først begynte å prate om One Direction får jeg vel fortelle at JEG SKAL PÅ KONSERT I JUNI!! Haha, gleder meg veldig til det. Reiser med Malin, Mette og Marilla, og vi tenker på å ta en natt i Oslo og kose oss skikkelig. Hade vært veldig koselig å gjøre det. Billettene som ble sendt hjem i posten hadde klart å dette i en vannpytt eller noe, så mamma måtte henge de opp til tørk... Skulle ønske jeg hadde bilde av det!
Siste interessante(om vi skal kalle det det) i dag må være en pakke jeg henta i stad. Har lenge hatt lyst på flere hull i ørene, så nå kjøpte jeg meg like godt en piercing gun... haha. Jeg elsker Ebay <3 50,-!


 

Har ikke noe tro på at det blir no særlig med innlegg før jeg reiser hjem nå, men da sees vi jo snart! 

 

 

 • nikkemo

  Mitt navn er Anniken. Jeg er 21 år og kommer fra et lite sted i Aurskog-Høland. Høsten 2014 starter jeg å studere arkitektur i England. Bloggen vil handle om hverdan som brite og tanker og følelser rundt dette.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits