Home sweet home (nikkemo)
Hjem

0

Home sweet home

Hei! 

 

Her kan man si døgnet blir vridd og vendt og snudd på hodet! Den siste tiden har jeg hatt noen tidlig kvelder, og ganske mange seine kvelder. Det toppet seg vel egetlig i går når jeg endelig fikk lagt meg i senga for å sove og klokka var 08.00.... Jeg fikk omtrent tre timer på øye, og nå er jeg klar til å legge meg igjen med alarmen på klokken 5.45. I morgen skal jeg nemlig til Norge på påskeferie! Toget går klokken 08.00, og ettersom vi er altfor late til å pakke, så må vi har litt ekstra tid på morgenen så vi kan ompakke litt. Jeg og Cathrine skal nemlig dele på en innsjekket koffert + vår egen håndbagasje. Jeg er veldig redd det kommer til å bli en kjempelang og slitsom dag i morgen, men i det minste er det klart for en avslappende helg. Jeg reiser rett til Sverige på camping fra flyplassen og blir der til søndag. Mulig det er duket for en ny sverigetur på mandag, men da er det kun for å være sosial og harryhandle. Jeg blir hjemme til 14 april, så skal prøve å få hilsa på folk og vært litt sosial på den tida. Mamma og stefar skal også flytte, så jeg skal nok hjelpe til litt der i tillegg til at jeg har noen vakter på den gamle jobben min så jeg kan tjene opp litt penger. Jeg gleder meg jo spesielt til å forhåpentligvis ønske et nytt familimedlem velkomme til verden mens jeg er hjemme, så jeg tro denne ferien blir bra. 

 

Når jeg kommer tilbake etter påske kommer det til å bli et helvete med skolearbeid. Jeg har et stort prosjekt som skal være ferdig til 14. mai, men vi har delvurderinger underveis, en del oppgaveark jeg må fylle ut til 31. april, samt et veldig stort prosjekt som skal være ferdig til 25. mai. På det siste har jeg ikke lært meg programmet vi skal bruke ennå engang, så det er jeg veldig spent på. Jeg skal se om jeg ikke får starta litt på noe av det i påska, men kjenner jeg meg selv rett kommer nok ikke det til å skje. Haha. 

 

En annen årsak til at jeg valgte oversskriften som jeg gjorde er at det nå er bestemt at vi blir i Lincoln etter sommerferien også. Jeg syns det er veldig kjedelig og ikke få reist til Edinburgh, men jeg tror det kommer til å bli bra uansett. På Mandag var vi å skrev kontrakt på et hus vi skal leie til neste år, så vi er veldig gira på det. Vi er fire norske jenter som skal bo sammen, og veldig mange vi kjenner skal bo i en omkrets på 2 min unna, så vi kommer nok til å kose oss. For de som har vært usikre på studiet mitt, så vil jeg uansett endre og begynne på Event Management. Det blir ikke noe endring i det selv om vi ikke reiser. 

 

Dette var en kjapp oppdatering, men da vet værtfall folk at jeg kommer hjem en liten tur. Nå er det natta <3


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  nikkemo

  Mitt navn er Anniken. Jeg er 21 år og kommer fra et lite sted i Aurskog-Høland. Høsten 2014 starter jeg å studere arkitektur i England. Bloggen vil handle om hverdan som brite og tanker og følelser rundt dette.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits