England til nå (nikkemo)
Hjem

0

England til nå

Heisann!

 

Siden jeg har denne bloggen for å oppdatere er det ok kanskje litt kjedelig med bare masse tekst, men denne gangen har jeg bare skrevet alt jeg kunne komme på fra den siste tiden. 

 

Jeg må innrømme at det ikke har skjedd noe sånn trolig spennende ennå, og jeg har dessverre vært veldig dårlig på å ta bilder. Forrige uke var det freshers week hvor det var festing hele uka på kveldene og "fairs" på dagen, det vil si at det var masse stander rundt omkring med alt fra klubber til banker osv. Vi var på skolen to timer hver dag den uken, og det var ikke veldig gøy. Det var noen introduksjonsforelesninger og et prosjekt. Prosjektet gikk ut på å lage en historie om Lincoln som skulle vises for klassen. Vi ble delt opp i grupper som jobbet sammen. Min gruppe endte opp med å lage en helt snål historie om en svane, en katt og en flue som var på tur gjennom byen. Siden klassen vår er så stor ble vi delt opp i tre grupper. På hver gruppe ble vi delt inn i arbeidsgruppene våre. Først skulle vi fremføre for vår gruppe og velge ut en historie som skulle vise frem for hele klassen. Den som vant der fikk noen bøker om arkitektur. Min gruppe klarte jo da å vinne innad i vår gruppe, så tapte vi når vi fremførte for klassen. Jeg kan ikke si jeg likte å stå foran folk og prate engelsk, så at vi klarte å vinne første runden var kjempeflaut. Menmen, det gikk fint! Jeg har ikke vært med ut å festa hver kveld, men tror det ble værtfall 3 eller 4 kvelder. 

 

Den uken her har vi fått nye grupper i klassen siden vi ble ennå fler en de trodde, så de ville ah 4 grupper i stedet for 3. Jeg fikk da ny lærer, og vi trenger ikke å gå så mye inn på det. La oss bare si at førsteinntrykket ikke var så bra. Håper det løser seg i løpet av året! Jeg kommer fremover til å ha fri på onsdager og fredager. På mandag skal jeg ha en økt på to timer i studio(som jeg håper blir veldig gøy!), tirsdag har jeg timer fra klokken 11 til 17, så det blir lange dager med forelesninger. På torsdag skal jeg ha en forelesning og en økt på to timer i studio igjen. Alt i alt ser timeplanen veldig fin ut, men det kommer nok til å bli veldig mye jobbing utenom. Denna uka her har vi fått et prosjekt som inneholder ikke mindre enn  5 ferdige produkter, alt fra skisser til A3 tegninger til portfolioen vår og en gruppeoppgave hvor vi skal ha en forestilling for klassen hvor vi skal prøve å formidle en følelse, så skal klassen gjette hva det er. Jeg er for øyeblikket veldig overvelmet over alt sammen og veit ikke helt hvor jeg skal begynne, men morgendagen skal gå med til jobbing sammen med ei i klassen, så da får vi satse på at det blir bra. 

 

Utenom skole har jeg og ei jeg bor med vært og meldt oss på induction(Gjennomgang av aparatene, får ikke melde oss inn uten) på treningssenteret som ligger to min unna, også skal vi begge begynne på håndball. I morgen blir det et sosialt event med håndballgjengen, og på fredag skal vi prøve ut treningssenteret. Jeg kjenner jeg er motivert til å være litt i aktivitet igjen, så er det bare å krysse fingrene for at det varer! Første håndballtrening blir på lørdag.

 

Får jo si litt om samboerne mine også når jeg først er i gang. Kunne ikke vært mer fornøyd! Vi er tre jenter og tre gutter, hvorav to gutter er briter og resten er norske. Vi har det veldig bra sammen og har vorset sammen alle kveldene vi alle har vært ute. Vi er alle gode venner, og det er helt utrolig hvor lett det har blitt og slå over mellom å prate norsk og britisk. Vi er alle like rotete, så at det ikke ser helt perfekt ut på kjøkkenet til enhver tid ser ikke ut til å plage noen. Det er ingen som blir sure om noen har lyst til å sitte på rommet en kveld, men det er også veldig koselig å sette seg i fellesrommet og bare slappe av og se på tv. 

 

For min del har det gått mye i musikk og tegning på kveldene etter jeg kom hit. Jeg skrev en status på facebook her om dagen om at jeg savner å sette meg i bilen, sette musikk på full guffe og synge med. Jeg har aldri tenkt over hvor stor glede det har vært for meg før jeg kom hit og ikke har noen bil å sette meg i. Jeg har ikke akkurat den beste sangstemmen, så jeg går ikke rundt å synger for full hals her akkurat. For det første er det veldig lytt inne i leiligheten, og for det andre er det sykt lytt ut i gården her, så når det er så varmt og vinduene må være oppe vil alle komme til å høre meg om jeg begynner å brøle ut. Når jeg kommer hjem til jul skal jeg få lånt meg en bil jeg kan koble telefonen min til og rett og slett bare kjøre meg en tur. Høres snodig ut, I know. Jeg har ikke vært glad i å kjøre bil, men siste tiden før jeg dro begynte jeg å bli glad i det igjen, så da er det jo typisk at jeg da skulle selge den og dra fra mulighetene for å kjøre. Haha. Jeg prøver å få med meg noen på karaoke, da trenger man ikke å ha så god stemme for å synge for full hals! Hun ene på rommet mitt er også veldig god på gitar, så hun skal prøve å lære meg litt mer. Om det blir bra tar jeg nok med gitaren min hit etter jul. 

 

Jeg får forresten 4 uker juleferie! Får vite på torsdag helt sikkert hvem datoer som gjelder, så skal jeg bestille flybilletter:)

 

Siden jeg ikke har vært noe flink til å ta så mye bilder tenkte jeg å værtfall dele med dere det som kommer fra sosiale medier den siste tiden. 

 

Vi snakkes snart!

 


Bilde som mamma la ut etter hun var her, dette er Steep Hill, en helt sykt bratt bakke opp til Katedralen!

Dette er arkitekturbygningen på skolen hvor jeg tilbringer tiden min i


Gruppen min på prosjektet forrige uke. Har ikke spurt om lov til å legge ut, derav pilene i mangel på noe bedre å blurre med!

Her er det mye ferdigmat, så dette er en rett i koppen variant av suppe. Soup in a cup!


Slik ser det ut hos meg på en søndag <3


Hadde veldig lyst til å dekorere litt her, så da ble det en Peter Pan tegning på veggen


Er litt *kremt* småbettatt av av han her, siden jeg liker best protrettegning må jeg jo ha noen å lage de av. Noen som gjetter hvem det er?

 

Mitt andre dekoreringsprosjekt på rommet. Jeg elsker fugler, så da ble det litt tegn, klipp og lim her. Helt gratis pynt <3

 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  nikkemo

  Mitt navn er Anniken. Jeg er 21 år og kommer fra et lite sted i Aurskog-Høland. Høsten 2014 starter jeg å studere arkitektur i England. Bloggen vil handle om hverdan som brite og tanker og følelser rundt dette.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits