Vel fremme (nikkemo)
Hjem

1

Vel fremme

Da var dagen endelig her! Jeg har ankommet Lincoln og fått plassert meg på rommet mitt. 

Det tok ikke mindre enn ti timer fra vi reiste hjemmefra til vi var på togstasjonen i Lincoln. Etter det brukte vi sikkert en halvtime-tre kvarter før vi fant frem, fikk henta nøkler og kommet oss inn på rommet. Jeg var førstemann som kom, så jeg fikk kommet på plass og titta meg rundt i fred og ro. Jeg og mamma dro etterpå og spiste middag på en pub inne i byen. Helt ok mat, men var vel i utgangspunktet puben de satset på virket det som, ikke maten. Ikke var det noe spesielt god service heller. Haha. Når vi var ferdig med maten dro mamma til hotell og jeg titta meg litt rundt før jeg gikk tilbake til rommet mitt. Alle butikkene stengte klokken fem i dag, så jeg belaget meg på å måtte sove uten dyne og pute i natt. Heldigvis kom ei av de andre norske jeg skal dele leilighet med litt utpå ettermiddagen, og de hadde hatt egen sjåfør fra flyplassen. Han hadde vist de litt rundt og informert om at det er en Morrison butikk oppe til klokken ti, så da blei det en tur dit, og jammen fikk jeg tak i dyne og pute! Har ikke prøvd å ligge i det ennå, men kjennes veldig dårlig ut. Er ikke noe tvil om at puta mi hjemmefra skal med etter jul, så får vi se om det er mulig å få med dyna også. 

 

Her kommer det litt usminka bilder fra rommet mitt i nuet. Dere får overse rotet og heller se frem til bedre bilder når jeg har fått inn det jeg skal ha her. Legger også med noen bilder av fellesområdet vårt, syns det var ganske fint :)Nu skal jeg i utgangspunktet bare ta meg en dusj og legge meg i senga. Fortsatt litt tidlig, så blir vel kanskje litt Netflix. Jeg har kanskje sovi 2 timer til sammen de siste 34 timene, så blir uansett ikke så lenge til det blir nattan på meg. Får satse på en mer spennende dag i morgen med innkjøp av diverse diverse og sightseeing i byen :))

  • Kristinknuts1.blogg.no
  10.09.2014 kl.22:16
  HERLIG blogg !😍❤️plis ta en tur innom min ❤️  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  nikkemo

  Mitt navn er Anniken. Jeg er 21 år og kommer fra et lite sted i Aurskog-Høland. Høsten 2014 starter jeg å studere arkitektur i England. Bloggen vil handle om hverdan som brite og tanker og følelser rundt dette.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits