Siden sist (nikkemo)
Hjem

0

Siden sist

Hei alle sammen.

 

Tenkte bare å komme med en liten oppdatering på hva som skjer. 

 

Nå er det kun 13 dager igjen til jeg skal reise! Jeg begynner å blir veldig spent, og må si det er litt nerver i spill her også. 

 

Først kan vi jo se hva som har skjedd på checklista mi siden sist. 

 

Søke skole - check

Komme inn på skole - check

Få opptaksbrev - check

Søke Lånekassa - check

Få tildelt bosted - check

Reise på Før Avreise Møte - check

Kjøpe flybilletter  - Check

Bestille forsikringer  - Check

Betale despostium o.l.

FLYTTE!

 

Flybilletter og forsikringer er ordnet siden sist. Nå mangler depositum  og flyttinga. Depositumet har jeg ikke fått ordnet med på grunn av at det er noe galt med nettsiden til de jeg skal leie rom av. Jeg har fått tildelt plass, men etter tildelingen måtte jeg inn å booke rommet, altså godta plassen jeg har blitt tildelt. Det er der problemet ligger, du skal få en e-post fra dem før du kan gjøre det, og den har jeg ikke fått. jeg har sett en del på facebook, og det er flere enn meg som sliter med det samme, så forhåpentligvis tar det ikke lang tid før det er ordnet, Men jeg må jo innrømme at det er stressende når det er under to uker til jeg skal reise. De har jo svart meg at jeg skal få rommet den 10. istedenfor den 12., så det er jo bare å håpe på at det ikke blir noe tull med det siden jeg ikke har fått tildelt hvilket rom jeg skal ha ennå. Jeg må si at veilederen min på Across the Pond har vært veldig hjelpsom i denne perioden, hun støtter opp og pusher på for at ting skal gå i orden så fort som mulig, det setter jeg veldig pris på. 

 

Annet enn litt tekniske problemer, så har jeg fått kontakt med en del folk som skal gå samme studiet som meg i England, de virker som en herlig gjeng! Først fant vi en facebook gruppe for studenter på Lincoln, deretter dukket det opp en kommentar hvor de lurte på hvem som skulle gå arkitektur. Etter å ha svart på den ble jeg lagt til i en gruppechat. Utrolig mye morsomt som blir pratet om. Alt mellom himmel og jord. Jeg har prøvd å være så aktiv der som mulig så jeg skal ha et nettverk allerede før jeg kommer ned. Da vil det bli mye enklere å få kontakt med folk med en gang. 

 

Den første uka der nede er nok litt i samme stil som fadderukene vi har her i Norge. Det er lagt opp til to timer undervisning hver dag, men bortsett fra det tror jeg det bare blir fest og morro. På formiddagen er det mulig å titte rundt og bli kjent med skolen og alt de har av tilbuder med sport og societies, midt på dagen fra klokken 13.00 skal vi ha undervisning i to timer, så er det lagt opp til eventer og artister hver kveld i studentsamskipnadens regi, samt at det skjer masse i byen utenom. Jeg gleder meg mest til UV party og pub quiz. Jeg er redd detta kommer til å bli russetida om igjen, så jeg kommer til å være totalt utslitt når detta er over.  Alikevel gleder jeg meg veldig og ser frem til å bli kjent med masse nye folk:)

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  nikkemo

  Mitt navn er Anniken. Jeg er 21 år og kommer fra et lite sted i Aurskog-Høland. Høsten 2014 starter jeg å studere arkitektur i England. Bloggen vil handle om hverdan som brite og tanker og følelser rundt dette.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits