Checklist (nikkemo)
Hjem

0

Checklist

Søke skole - check

Komme inn på skole - check

Få opptaksbrev - check

Søke Lånekassa - check

Få tildelt bosted - check

Reise på Før Avreise Møte - check

Kjøpe flybilletter

Bestille forsikringer

Betale despostium o.l.

FLYTTE!

 

Yup, mesteparten er huka av. Jeg er sendt mail dit jeg skal bo og spørt om jeg kan få flytte inn litt tidligere, det er derfor jeg ikke har kjøpt flybilletter ennå. Håper for guds skyld det ikke tar for lang tid å få svar da det begynte å minke på hotellrom til Mamma i Lincoln. Er nok ikke bare jeg som skal ha med meg mammaen min til skolestart!

Forsikringer holder jeg også på å ordner med. Det jeg skal ha her i Norge er så og si i orden. Nå er det bare å få meldt seg inn i ANSA og bestilt forsikring gjennom de igjen. Virket som det ble noe glalt i registreringen min i stad, så jeg måtte sende mail til de også for å høre hva som skjedde. 

 

I stad begynte jeg å rydde nede i kjelleren jeg for tiden bor i. Jeg har for øyeblikket fått en søplesekk med søppel, en søplesekk med klær som skal kastes, to søplesekker til fretex og et klesskap som er blitt halvert. Å skulle rydde gjennom jakker og sko er heller ikke like lett. Jeg hater å kaste ting. Tror nok uansett det er litt lettere i et slikt tilfelle når jeg vet at jeg kan få tak i mye rimelige klær når jeg først kommer ned. Det er tre kjøpesentre og en handlegata i Lincoln, så jeg skal nok få tak i det jeg trenger!

   
Her er det før og etter bilde av klesskapet mitt. Kan også se stativet mitt med jakker. Den var full når jeg begynte. Er godt å få ryddet opp litt også. Jeg har litt ting som jeg ikke helt klarer å kaste men som jeg ikke trenger nede i England, så jeg skal reise å få kjøpt litt oppbevaringsbokser så jeg kan plassere ting opp på loftet. 

 

Siden sist har jeg også vært avgårde og skaffet meg en Macbook Pro. Det er vel det siste jeg noen gang hadde trodd at jeg skulle gidde å ta meg råd til å kjøpe. Jeg hørte med skolen hva som lønte seg, og de sa det kunne være lurt og ha Mac. Jeg lovte meg selv en gang i tiden at jeg ikke skulle kjøpe meg apple produkter, men når jeg begynte å tenke meg om og Win 8 var alternativet, så syns jeg ikke det hørtes så galt ut alikevel. Så nå er den her, og jeg har faktisk blitt veldig glad i den! 
 

Jeg tror det begynte å gå litt mer opp for meg at jeg faktisk skal reise nå som jeg har fått et sted å bo. Å kunne prate litt på facebook med andre i min situasjon hjelper også veldig. Vet at det er flere norske som skal bo på samme sted som meg, så dette her skal nok gå veldig bra!:) 

 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  nikkemo

  Mitt navn er Anniken. Jeg er 21 år og kommer fra et lite sted i Aurskog-Høland. Høsten 2014 starter jeg å studere arkitektur i England. Bloggen vil handle om hverdan som brite og tanker og følelser rundt dette.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits