Lincoln here I come! (nikkemo)
Hjem

0

Lincoln here I come!

Da har jeg kommet inn på Lincoln!  Det har ikke kommet opp i UCAS ennå da de har stoppa siden frem til mandag pga eksamen, men jeg har fått e-post fra han som styrer opptaket om at han har godkjent tilbudet mitt. Han hadde ikke fått referansen min han! Det var bra jeg tok å ringte dit selv for å høre etter svar, for da fikk jeg e-posten hans så jeg kunne sende avgårde alt med en gang. Nå er det bare å vente på å få alle papirene i orden! Jeg er redd jeg ikke kommer til å få penger fra lånekassa før jeg allerede har reist, men det får jeg finne ut av da. 

 

Jeg og mamma titta på togturer og hvilken flyplass det lønte seg å fly til. Det var ikke like lett som jeg trodde. Da det sto at det tok to timer fra London til Lincoln fikk jeg for meg at det var med tog, eller at det i det minste skulle ta kortere tid med tog. Der tok jeg feil. Det er flere bytter med tog og ikke mindre enn tre timer. Jeg tror nok bare jeg må bite tenna sammen og lære meg og kjøre bil på venstre siden slik at jeg kan få henta folk på flyplassen selv når de kommer på besøk. Kan nok uansett være lurt å prøve og kjøre litt innimellom så jeg ikke kommer helt ut av det til jeg kommer hjem. Det er omtrent like langt fra Lincoln til Manchester flyplass som til Stansted flyplass, men om man skal kjøre tog var det faktisk lettest og raskest og kjøre fly til Heathrow, undergrunn til Kingscross og tog derifra, med ett bytte.. 

 

Jeg gleder meg uansett! Tror detta blir et minnerikt eventyr:D 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  nikkemo

  Mitt navn er Anniken. Jeg er 21 år og kommer fra et lite sted i Aurskog-Høland. Høsten 2014 starter jeg å studere arkitektur i England. Bloggen vil handle om hverdan som brite og tanker og følelser rundt dette.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits